ServicetilbudeneServeringsstedet

Den herskapelige Konow Lund Villaen er et attraktivt servicesenter for beboere og besøkende på Skjoldnes. De har ansvar for servering, utleie og diverse tjenestetilbud. Det er vinkjeller i underetasjen, restaurant, bar og uteservering i villaens 1. etasje, selskap - og møtelokaler i 2. etasje og utleie/gjestesuiter i 3. etasje.
Mer info om Konow: konowbergen.no

Sjøhuset

Fra Konow Lund Villaen går det sti ned til sjøhuset ved Nordåsvannet. Dette vil bli rehabilitert og innredet som badehus med forbrenningstoalett og omkledningsrom. Her vil det også være oppbevaringsplass for utstyr til beboeraktiviteter som bading, grilling, havkajakkpadling og fluefiske.

Ved sjøhuset vil det bli anlagt badestrand, egen pir/standplass for fluefiske, grill- og bålplass, gjestebrygge og fasiliteter for å gjøre det vakre strandområdet ved Nordåsvannet til en hyggelig sosial møteplass.

Miljøparken

Over Fritz C. Riebers veg, vil det bli bygget et 230 meter langt miljølokk. Oppå lokket skal det anlegges grøntarealer som gjør området attraktivt for beboerne. Her vil det også komme benker, beplantning, landskapskunst, padeltennis, ballbinge, lekeplass, badmington- og boulebane mm.

Miljølokket skal etter planen bli et miljøfremmende rekreasjonssted med tilbud på fritid-, sport- og treningsfasiliteter for folk i alle aldre.