ServicetilbudeneServeringsstedet

Den herskapelige Konow Lund Villaen er planlagt som et attraktivt servicesenter for beboere og
besøkende på Skjoldnes. Før innflytting i byggetrinn 1 vil den være totalrehabilitert og pusset opp. Her vil vi ha på plass et eget vertskap som skal ha ansvar for servering, utleie og diverse tjenestetilbud. Vi planlegger vinkjeller i underetasjen, restaurant, bar og uteservering i villaens 1. etasje, kontorer og møtelokaler for korttidsleie i 2. etasje og utleie-/gjestesuiter i 3. etasje.
Vertskapet i Konow Lund vil ha ansvar for drift av vinkjeller, badehus, tennisbane, utstyr, havkajakk, fluefiske mm. I tillegg vil de kunne tilby tjenester som boligrengjøring, kokk hjem til deg, ta med hjem middag og besørge nystrøkne skjorter levert på døren.

Sjøhuset

Fra Konow Lund Villaen går det sti ned til sjøhuset ved Nordåsvannet. Dette vil bli rehabilitert og innredet som badehus med forbrenningstoalett og omkledningsrom. Her vil det også være oppbevaringsplass for utstyr til beboeraktiviteter som bading, grilling, havkajakkpadling og fluefiske.

Ved sjøhuset vil det bli anlagt badestrand, egen pir/standplass for fluefiske, grill- og bålplass, gjestebrygge og fasiliteter for å gjøre det vakre strandområdet ved Nordåsvannet til en hyggelig sosial møteplass.

Miljøparken

Over Fritz C. Riebers veg, vil det bli bygget et 230 meter langt miljølokk. Oppå lokket skal det anlegges grøntarealer som gjør området attraktivt for beboerne. Her vil det også komme benker, beplantning, landskapskunst, tennisbane, ballbinge, lekeplass, badmington- og boulebane mm.

Miljølokket skal etter planen bli et miljøfremmende rekreasjonssted med tilbud på fritid-, sport- og treningsfasiliteter for folk i alle aldre.

Skjoldnes kommer. Toget går!

Dette blir STEDET. Registrer deg nå!