Bokvalitetene
Arkitektboliger

Konkurransen om utformingen Skjoldnes ble vunnet av 3RW arkitekter. De har skapt et helhetlig og tiltalende boområde, som føyer seg fint inn i Skjoldnesnaturen og utmerker seg med stilrene, stedsspesifikke bygg av høy bekvemmelighet, komfort og kvalitet. Her kan du velge kvalitet over et bredt spekter; fra storslåtte penthouseleiligheter og utsiktsleiligheter over ett plan, til to-etasjes townhouses og 2-3-4 og 5 roms leiligheter i størrelser fra 68 til 197 kvm.

Høy standard

Standard baserer seg i stor grad på materialkvaliteter, utførelse og sanseinntrykk. Til våre boliger har arkitektene håndplukket materialer og overflater som er bestandige, vakre å se på, gode å ta på og behagelig å ha rundt seg. Standarden blir ytterligere fremhevet av rause rom med ekstra høyde under taket og en del dører på hele 240 cm. Der oppholdsrom setter standard for komfort, setter kjøkkenet standarden for matgleder. På Skjoldnes har vi valgt klassiske, svenske Kvänum kjøkken i alle boliger i bygg 1-5, og klassiske norske Sigdal kjøkken i bygg 6

Feriekomfort

Konseptet "Skjoldnes. Ditt hjem. Ditt resort" er basert på idéen om en ny botilværelse der du er på ferie når du er hjemme. I tillegg til å nyte avslappende hotellkomfort, skal Skjoldnes også gi deg berikende rekreasjon og ferieopplevelser. På Skjoldnes kan du komme hjem til høystandard, komfortable og velutstyrte leiligheter med deilige uteplasser og havutsikt. Rundt deg vil du få et service-, aktivitets- og opplevelsestilbud som er et ferieresort verdig.